Wrap z pieczonymi polędwiczkami z kurczaka i warzywami
NOWOŚĆ
Schab pieczony z warzywami i paluszkami mozzareli
NOWOŚĆ
Sałatka ryżowa z kurczakiem
NOWOŚĆ
Sałatka a'la cezar z kurczakiem, boczkiem i grzankami
NOWOŚĆ
Risotto z krewetkami zawijanymi w paski ziemniaków i strączkami edamame
NOWOŚĆ
Dorsz w sosie brokułowym z pierożkami szpinakowymi
NOWOŚĆ
Canelloni z kurczakiem
NOWOŚĆ
Sorbet z selera i czarnej porzeczki, kruszonka dyniowa
NOWOŚĆ
Cały kalafior pieczony w palonym maśle z kaparami, winogronami i miętą
NOWOŚĆ
Pieczona papryka, kasza jaglana, imbir, marakuja
NOWOŚĆ
Makrela, mus z bobu, kalarepa
NOWOŚĆ
Kurczak kukurydziany, burak pieczony i grzyby
NOWOŚĆ
Krem z dyni i białej czekolady, palona biała czekolada i konfitura z dyni i moreli
NOWOŚĆ
Jogurtowy Podpłomyk z grillowanym serem Ustrzyckim
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników
Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii
Ważne od 2018-07-03
Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań
Ważne od 2018-04-10
Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii
Ważne od 2020-03-02
Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów
Ważne od 2019-02-26
Mix Wiedzy Kulinarnej
Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”.
Polityka prywatności >>