Liczba porcji 10
Koszt na osobę 8,18

Wykonanie:

  1. Kurczaka przygotowujemy zgodnie z instrukcją załączoną na opakowaniu.
  2. Tortille delikatnie grillujemy na suchej patelni z obu stron.
  3. Suszone pomidory i ogórka odcedzamy z zalewy.
  4. Tortillę smarujemy sosem, a następnie układamy sałatę, pomidory suszone i ogórka. 5. Na górę kładziemy pokrojonego kurczaka grillowanego i zawijamy.
Składniki
na 10 porcji:

• Pieczone polędwiczki z kurczaka 1 kg
• Tortilla pomidorowa 1 kg
• Sos 1000 wysp 0,4 l
• Ogórki konserwowe 0,5 kg
• Suszone pomidory krojone 0,5 kg
• Mix sałat BOLERO 1 kg
• sól
• pieprz

Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”. Polityka prywatności >>