<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WWV7H5D&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
Tatar wołowy z marynowanymi grzybami i majonezem orzechowym
Kurczak w czekoladzie na czarnym ryżu
Mule z boczkiem
Udziec sarny na wiśniówce
Ptasie mleczko z tatarem z mango
Gołąbki z kaszą bulgur
Pulpety jagnięce z marmoladą cebulową
Śledź ze śliwką i cebulą w grzańcu, z kruszonką z piernika
Mule
Fondant czekoladowy
Jeleń z żurawiną na selerze z karczochem
Śledź pod pierzynką
Ceviche z łososia
Meksykańskie tortille z kurczakiem i boczkiem
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii

Ważne od 2019-04-08

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Biało czerwone menu - przepisy

Mix Wiedzy Kulinarnej

Nowa Oferta dla Gastronomii

Ważne od 2019-04-10

Biało czerwone menu