Tatar wołowy z marynowanymi grzybami i majonezem orzechowym
Mule z boczkiem
Udziec sarny na wiśniówce
Ptasie mleczko z tatarem z mango
Gołąbki z kaszą bulgur
Pulpety jagnięce z marmoladą cebulową
Jeleń z żurawiną na selerze z karczochem
Ceviche z łososia
Meksykańskie tortille z kurczakiem i boczkiem
Bianka z gruszka, figami i tłuczonymi pistacjami
Burger z dziczyzną
Żur wielkanocny z jajkiem, białą kiełbasą, prawdziwkami i śmietaną
Makaroniki
Bagietka z łososiem teryiaki i sałatką spicy slow
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii

Ważne od 2019-04-08

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Biało czerwone menu - przepisy

Mix Wiedzy Kulinarnej

Nowa Oferta dla Gastronomii

Ważne od 2019-04-10

Biało czerwone menu