<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WWV7H5D&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>
Zrazy wołowe z kwaszonym ogórkiem, kaszą gryczaną i chipsami z pasternaku
Miodownik z orzechami włoskimi
Udka z kurczaka w miodzie, rozmarynie i cytrynie
Sylwestrowe ptysie z waniliową masą twarogową
Sernik z wędzonymi śliwkami i orzechami włoskimi
Śledź pod pierzynką
Śledź ze śliwką i cebulą w grzańcu, z kruszonką z piernika
Fondant czekoladowy
Czarna soczewica z bobem
Kurczak w czekoladzie na czarnym ryżu
Mule
Czarne Tagiatelle z czarnym dorszem
Żur wielkanocny z jajkiem, białą kiełbasą, prawdziwkami i śmietaną
Makaroniki
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Mix Wiedzy Kulinarnej