Rolada makowa z bakaliami, białą czekoladą i kandyzowanymi owocami
NOWOŚĆ
Śledź z sosem szafranowym, kruszonką piernikową, musem z jabłka i czarną soczewicą
NOWOŚĆ
Śledź z plackami gryczanymi, octem orzechowym, kawiorem , koprem i kwaśną śmietaną
NOWOŚĆ
Pierogi z karpiem w sosie lekko piernikowym
NOWOŚĆ
Miodownik z morelami i mandarynkami
NOWOŚĆ
Moskole z bryndzą
NOWOŚĆ
Kasza pęczak z grzybami i rodzynkami
NOWOŚĆ
Sandacz w migdałach z sosem owocowym
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników
Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii
Ważne od 2018-07-03
Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań
Ważne od 2018-04-10
Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii
Ważne od 2020-03-02
Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów
Ważne od 2019-02-26
Mix Wiedzy Kulinarnej
Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”.
Polityka prywatności >>