Żurek na zakwasie podawany w chlebie
Pierogi z kapustą i grzybami (65-75 szt.)
Zrazy wołowe z kwaszonym ogórkiem, kaszą gryczaną i chipsami z pasternaku
Miodownik z orzechami włoskimi
Udka z kurczaka w miodzie, rozmarynie i cytrynie
Sylwestrowe ptysie z waniliową masą twarogową
Sernik z wędzonymi śliwkami i orzechami włoskimi
Śledź pod pierzynką
Śledź ze śliwką i cebulą w grzańcu, z kruszonką z piernika
Fondant czekoladowy
Czarna soczewica z bobem
Kurczak w czekoladzie na czarnym ryżu
Mule
Czarne Tagiatelle z czarnym dorszem
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii

Ważne od 2020-03-02

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Mix Wiedzy Kulinarnej