NOWOŚĆ
Lody i desery
Książka kucharska
NOWOŚĆ
Zimowe dania z górskich regionów świata
Książka kucharska
NOWOŚĆ
Jesienny Stół
Książka kucharska
NOWOŚĆ
Stromboli
NOWOŚĆ
Pizza Fritta
NOWOŚĆ
Leniwe kluski z makiem
NOWOŚĆ
Kulebiak z kapustą i grzybami
NOWOŚĆ
Rolada makowa z bakaliami, białą czekoladą i kandyzowanymi owocami
NOWOŚĆ
Śledź z sosem szafranowym, kruszonką piernikową, musem z jabłka i czarną soczewicą
NOWOŚĆ
Śledź z plackami gryczanymi, octem orzechowym, kawiorem , koprem i kwaśną śmietaną
NOWOŚĆ
Pierogi z karpiem w sosie lekko piernikowym
NOWOŚĆ
Miodownik z morelami i mandarynkami
NOWOŚĆ
Moskole z bryndzą
NOWOŚĆ
Kasza pęczak z grzybami i rodzynkami
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii

Ważne od 2020-03-02

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Lody i desery - inspiracje na lato

Ważne od 2021-04-06

Mix Wiedzy Kulinarnej

Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”. Polityka prywatności >>