Szef dla szefów
Ruszył cykl spotkań branżowych i warsztatów kulinarnych Szef dla Szefów, organizowany przez sieć hurtowni MAKRO Cash & Carry.Wydarzenie skierowane jest do właścicieli i menedżerówrestauracji oraz szefów kuchni.
Szef dla MŁODYCH TALENTÓW
Rozwijamy młodych kucharzy. Staże dla absolwentów i uczniów szkół
gastronomicznych i spotkania edukacyjne. Nowości produtowe i know-how prowadzenia biznesu
gastronomicznego.
Polskie skarby kulinarne
MAKRO Polska zainaugurowało nową inicjatywę na kulinarnej
mapie Polski. Historyczny Stół Kulinarny to cykl prestiżowych
wydarzeń branżowych poświęconych regionalnej kuchni polskiej.
Programy odpowiedzialności społecznej
Celem naszej działalności jest wychodzenie naprzeciw i zaspokajanie
potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych Klientów oraz Pracowników,
stałe ograniczanie negatywnego wpływu
na ekosystem oraz poszanowanie zasad ochrony środowiska poprzez: