Barszcz biały w formie dania głównego – przepis M. Przybysza
NOWOŚĆ
Mięso z uda kurczaka w chrupiącej panierce oscypkowej
NOWOŚĆ
Kwaśnica z nutą orientu
NOWOŚĆ
Hot dog z jagnięciną
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników
Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii
Ważne od 2018-07-03
Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań
Ważne od 2018-04-10
Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii
Ważne od 2020-03-02
Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów
Ważne od 2019-02-26
Lody i desery - inspiracje na lato
Ważne od 2021-04-06
Mix Wiedzy Kulinarnej
Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”.
Polityka prywatności >>