NOWOŚĆ
Królik duszony w śmietanie
NOWOŚĆ
Murzin Wielkanocny
NOWOŚĆ
Kotlety z gęsi z golcami i szmurowaną kapustą
NOWOŚĆ
Kuch marchewny
NOWOŚĆ
Żurek wielkopolski wg. M. Bartona
NOWOŚĆ
Pieczeń huzarska wg. M. Bartona
NOWOŚĆ
Sułkownica krzanówka
NOWOŚĆ
Pstrąg solny
NOWOŚĆ
Pasztet wielkanocny
NOWOŚĆ
Sałatka z białą kiełbasą
NOWOŚĆ
Barszcz biały w formie dania głównego – przepis M. Przybysza
NOWOŚĆ
Mięso z uda kurczaka w chrupiącej panierce oscypkowej
NOWOŚĆ
Kwaśnica z nutą orientu
NOWOŚĆ
Hot dog z jagnięciną
Jeszcze więcej inspiracji i rad z naszych poradników

Profesjonalne wyposażenie dla gastronomii

Ważne od 2018-07-03

Nowe Marki w Klasycznej Karcie Dań

Ważne od 2018-04-10

Oferta dla Profesjonalnej Gastronomii

Ważne od 2020-03-02

Specjaliści w gastronomii - produkty dla profesjonalistów

Ważne od 2019-02-26

Lody i desery - inspiracje na lato

Ważne od 2021-04-06

Mix Wiedzy Kulinarnej

Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”. Polityka prywatności >>