Akademia Inspiracji MAKRO zaprasza profesjonalistów z branży HoReCa do wspólnego rozwijania kompetencji zawodowych.

W naszym cyklu #gastroinspiracje oprócz nowoczesnych interpretacji dań kuchni polskiej poruszymy zagadnienia z zakresu dobrych praktyk organizacji pracy, współczesnych technik kulinarnych, optymalizacji i kalkulacji food cost’u oraz właściwego wykorzystywania produktów.

Restauracja w wydaniu Do It Yourself (DIY)

Szef kuchni Akademii Inspiracji MAKRO prezentuje koncepcję dań restauracyjnych w konwencji do it yourself, która może doskonale sprawdzić się jako alternatywa lub rozwinięcie oferty dań na wynos. Zobacz, jak Twoi klienci mogą smacznie wykorzystać swoje zapasy makaronu i zjeść we własnym domu samodzielnie przygotowane dania z Twojej restauracji zgodnie z przygotowaną przez Ciebie instrukcją.

Barszcz biały w nowoczesnym wydaniu

Zobacz nowoczesną interpretację tradycyjnej receptury na barszcz biały i dowiedz się, dlaczego warto go serwować nie tylko przy okazji Wielkanocy.