products

Makro Professional

Marka Makro Professional powstała by zaopatrywać w szeroki i całościowy pakiet rozwiązań produktowych zarówno wizjonerów kuchni, jak i menedżerów wszelkich form biznesu gastronomicznego. Wszystko, od drewnianej wykałaczki począwszy, a na ogromnym piecu konwekcyjnym skończywszy, znaleźć można teraz pod jedną wspólną marką – MAKRO Professional. Bez względu na unikatowość czy chociażby funkcjonalną formę każdego produktu tej marki, jednego można być pewnym – wszystkie detale zostały dopracowane w najmniejszych szczegółach, z nienaganną estetyką i pełną świadomością roli, jaką dany produkt pełni w budowaniu wartości dla ostatecznego klienta.

Nad jakością każdego produktu czuwają doświadczeni kucharze wspierani przez najbardziej uznane firmy z branży, takie jak Hendi, Curver, Krosno, Metsa Tissue, Diversey, Tenzi i wielu innych. Długoletnia współpraca z ekspertami owocuje szeregiem rozwiązań idealnie dopasowanych do aktualnych potrzeb rynku, odzwierciedlających obecne trendy i wpisujących się w dynamicznie rozwijający się sektor HoReCa w Polsce.

Wojciech Harapkiewicz

Szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju, Szef Kuchni Tradycyjnej przewodnika Gault & Millau, ambasador dedykowanych dla gastronomii marek: MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional.

products
Produkty naszych marek polecają Szefowie Kuchni Akademii Inspiracji MAKRO
Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”. Polityka prywatności >>