Maciej Nowicki

Szef kuchni w Muzeum Pałacu Jana III w Wilanowie. Wspólnie z Makro tworzy program Polskie Skarby Kulinarne, który ma za zadanie zdefiniować czym jest kuchnia polska i jak smakuje.

Krzysztof Kopciński

Pastry chef w N31 Restaurant & Bar by Robert Sowa. Doświadczenie zdobywał w Stanach Zjednoczonych by po powrocie szefować kolejno w cukierni Lukullus, restauracji Amber Room pod opieką Wojciecha Modesta Amaro oraz w restauracji Tamka 43.

Sebastian Olma

Szef kuchni w restauracji Belvedere w Warszawie. Pracował w restauracjach Gordona Ramsaya i Toma Aikensa w Londynie, a potem wrócił do Polski, by w wielkim stylu wygrać drugą edycję Top Chef.

Wojciech Harapkiewicz

Szef kuchni restauracji babinicz W kompleksie dworzysko w szczawnie-zdroju, Szef kuchni tradycyjnej przewodnika gault&millau, Ambasador marek makro: chef, premium i professional.
Pracuję na trzecią czapkę kucharską Przewodnika Gault&Millau.