Studio Kuchenne

Od restauracji polskiej, catering po inspiracje śniadaniowe, organizację przyjęcia czy fine dining.

Nasze Studio Kuchenne MAKRO

znajduje się bezpośrednio w hali, więc na bieżąco będziemy wymieniać się z Tobą doświadczeniami kulinarnymi:

  • przeprowadzać testy wybranych przez Ciebie produktów – pod względem wydajności, jakości oraz smaku; Ty wskazujesz produkt, a nasz Szef Kuchni doradzi i opowie o asortymencie;
  • organizować pokazy kulinarne i prezentować najnowsze techniki kulinarne;
  • inspirować do tworzenia i wzbogacania menu.

Szef Kuchni Cezary Powała

Utalentowany szef kuchni, z dużym doświadczeniem i zamiłowaniem do tworzenia niebanalnych kompozycji smakowych. Uwielbia przygotowywać nowoczesne dania z wieprzowiny, dziczyzny oraz ryb morskich. O doświadczeniu i umiejętnościach naszego szefa kuchni świadczą liczne nagrody i wyróżnienia, między innymi medal na Olimpiadzie Kulinarnej Erfurt 2012 czy też I miejsce w konkursie kulinarnym Dania Kuchni Myśliwskiej 2016.

Do Twojej dyspozycji 5 razy w tygodniu

Razem z Cezarym możesz wymienić się swoimi bieżącymi spostrzeżeniami i inspirować nas do poszerzania asortymentu. Szef Kuchni doskonale zna nasze produkty, więc doradzi Ci kulinarnie i biznesowo, m.in. jak zarządzać kosztem surowca i budować menu.

Studio Kuchenne Makro otwarte jest

od poniedziałku do czwartku w godzinach 6.00-14.00
w piątek w godzinach 8.00-16.00

Poza godzinami pokazów kulinarnych odbywa się doradztwo kulinarne.

Food truck

Od zapiekanek, burgerów, kanapek, pastrami, pizzy po dania street food inspirowane różnymi kuchniami świata.

Trendy, nowinki gastronomiczne, degustacje pysznych dan przygotowanych przez Szefa Kuchni – to wszystko czeka na Ciebie w naszym food trucku!Nasze Studio Kuchenne MAKRO

Food truck powstał, aby inspirować i wymieniać doświadczenia oraz pasje kulinarne w ramach nieustannie zmieniających się trendów w street food. Wraz z Szefem Kuchni, Michałem Grzywaczem, możesz również testować regionalne i sezonowe produkty, które są zawsze mile widziane przez wszystkich smakoszy burgerów, kuchni azjatyckiej, zapiekanek, pizzy, tapas czy innych dan oraz przekąsek typu street food .

Szef Kuchni Michał Grzywacz

Szef kuchni związany z kulinarnym światem od ponad 20 lat, uczestnik wielu inauguracyjnych edycji zmagań kucharzy i szefów kuchni takich jak: Primerba Cup, Sielawa Blues, l’art de la cuisine Martell. Kocha ryby i wołowinę, eksperymentuje ze składnikami i kreuje niepowtarzalne kompozycje smakowe. Wieloletnie doświadczenie zdobywane za granicą pozwoliło na prac z produktem rzadko spotykanym w Polsce, co zaowocowało dużą różnorodnością w sposobie przygotowywania dan.

Na bazie wybranego przez Ciebie produktu, podzielimy się również doświadczeniem w zakresie formy serwowania dan oraz wesprzemy w przeliczeniu kosztu surowca.

Zapraszamy, jeśli chcesz mieć własnego food trucka i serwować dania street food. Doradzimy jak dobrać wyposażenie i produkty oraz pomożemy przebrnąć przez bariery administracyjne.

Terminarz

Kraków
Zakopiańska
15-16.03.2018
Łódź

27-28.02.2018

Wrocław

1-2.03.2018

Warszawa
Jerozolimskie
6-7.03.2018
Warszawa
Ząbki
8-9.03.2018
Warszawa
Bielany
13-14.03.2018
Poznań

15-16.03.2018

Przejazdowo

20-21.03.2018

Gdynia

22-23.03.2018

Sosnowiec

27.03.2018

Katowice

28-29.03.2018

Zabrze

30.03.2018