12.11 Kalkulacja food cost w delivery 25 zł sprawdź
18.11 Komunikacja oferty online w internecie 25 zł sprawdź
19.11 Adaptacja oferty restauracji w lockdown'ie 25 zł sprawdź
20.11 Inżynieria menu w ofercie dostaw 25 zł sprawdź
23.11 WigiliaTAKE AWAY 25 zł sprawdź
24.11 ABC dostaw w gastronomii 25 zł sprawdź
25.11 Trudne rozmowy z pracownikami gastronomii 25 zł sprawdź
01.12 Kalkulacja food cost w delivery 25 zł sprawdź
24.11 WigiliaTAKE AWAY 25 zł sprawdź

PORADY SZEFÓW - ONLINE

Serwis na wynos

Ograniczenie funkcjonowania restauracji wymaga nowego spojrzenia na organizację serwisu dań na wynos i w dostawie. Zobacz, jak bezpiecznie oraz prawidłowo przeorganizować pracę Twojej kuchni nastawionej całkowicie na delivery i poznaj dobre praktyki z zakresu dostaw.

Menu abonamentowe

Zaplanowane z wyprzedzeniem i skalkulowane co do porcji menu lunchowe – czy to możliwe? Tak, jeżeli postawimy na ofertę menu lunchowego w abonamencie. Jest to koncepcja, w której organizujemy tygodniowe dostawy obiadów do klientów, którzy wykupili abonament na taką usługę. Jak sprawić, aby to się opłacało? Zobacz nasz film i przepisy na 3 dania.

Restauracja w wydaniu Do It Yourself

Szef kuchni Akademii Inspiracji MAKRO prezentuje koncepcję dań restauracyjnych w konwencji do it yourself, która może doskonale sprawdzić się jako alternatywa lub rozwinięcie oferty dań na wynos.

Restauracja w stylu deli

Szukasz pomysłu na rozwinięcie koncepcji gastronomicznej? Postaw na garmaż w nowoczesnym wydaniu! Sprawdź 3 przepisy na dania garmażeryjne i dowiedz się, w jaki sposób mogą zwiększyć przychodu Twojej restauracji.

Szanowny Kliencie, w celu zapewnienia najlepszej jakości usług oraz zagwarantowania najlepszych promocji wykorzystujemy pliki cookies. Jeśli zgadzasz się przekazywać nam te informacje prosimy o kliknięcie „Zgadzam się”. Polityka prywatności >>